Filtrare după

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Tip

Tip

Tip Alimentare

Tip Alimentare

Suprafața de lucru

Suprafața de lucru

Tensiune acumulator (V)

Tensiune acumulator (V)

Capacitate acumulator (Ah)

Capacitate acumulator (Ah)

Număr de acumulatori

Număr de acumulatori

Cuplu maxim (Nm)

Cuplu maxim (Nm)

Bormasina cu acumulator

Filtre active

La Materialetotall.ro gasiti o gama variata de bormasini, autofiletante, masini de gaurit si insurubat, bormasini cu sau fara percutie precum si bormasini cu unul sau doi acumulatori.

Aici gasiti modele atat ieftine concepute pentru lucrarile hobby, semiprofesionale (DEDRA, TOTAL, HYUNDAI) cit si scule mai rezistente (BOSCH) destinate lucrarilor in santiere mici.

In orice lucrare de constructie si amenajare ai nevoie de oricare dintre aceste scule care iti vor usura considerabil lucrarile prin casa sau gospodarie.

Pentru lucrari mai complexe care necesita scule de forta, va oferim picamare si rotopercutoare de diferite puteri.

În funcţie de necesităţi, poţi găsi maşini şi burghie speciale pentru orice sarcină. Cu acestea poţi găuri lemn sau metal, dar poţi realiza şi operaţii de înşurubare.

Majoritatea maşinilor de găurit au două viteze: prima viteză îţi asigură un cuplu mai mare şi controlul fin al turaţiei şi este perfectă pentru înşurubare, în vreme ce a doua este optimă pentru aplicaţiile care necesită găuriri.

In aceasta categorie poti gasi bormaşini cu sau fără percuţie, dar şi maşini de găurit şi înşurubat şi poţi opta pentru modelele cu acumulatori sau pentru cele cu alimentare la priză.

Indiferent dacă ai experienţă în utilizarea acestora, noi garantam ca aceste scule sunt de calitate, usor de folosit si durabile.

Cu toate ca multi dintre dumneavoastra nu au nevoie de sfaturi si se pricep foarte bine la utilizarea acestor scule, noi totusi incercam sa detaliem modul de lucru si destinatia acestor bormasini, avand convingerea ca vor fi si persoane care vor gasi utile toate aceste informatii.

Bormasinile fara fir, adica cele cu acumulatori, va ofera mobilitate mai mare deoarece le puteti folosi oriunde, iar pentru o durata mai mare de utilizare este recomandat sa folositi acumulatori de amperaj mai mare.

Bormasinile cu acumulator sunt preferate de cei mai multi mesteri pentru ca sunt complet portabile, au autonomie mare, un inversor de rotatie ce permite desurubarea. Timpul de incarcare al acumulatorilor variaza intre 15 minute si 3 ore, iar durata este importanta pentru modelele dotate cu o singura baterie

Acumulatorii litiu-ion sunt cei mai durabili, voltajul acestora este de la 7,2 volti pana la 20 volti, cei mai multi fiind de 12 sau 18 volti asta insemnand putere destula pentru sarcini usoare.

Un alt factor important in alegerea unei bormasini pe masura necesitatii dumneavoastra, este greutatea acesteia care asigura confortul dumneavoastra si echilibrul sculei in timpul lucrului.

Pentru a testa echilibrul, se prinde bormasina de maner si se ridica in dreptul peretelui ca si cum se va da o gaura. Virful burghiului trebuie sa fie indreptat perpendicular pe perete fara sa fie nevoie de prea multa forta pentru pastrarea inclinarii burghiului in sus sau in jos.

Mașinile de insurubat (însurubatoarele) sunt unelte electrice prevazute cu maner destinate exclusiv montarii panourilor de gips-carton și lemn, în lucrările de amenajare.

Volumul și greutatea mica le fac foarte comode în manevrare.

Acestea sunt prevazute cu cap de insurubat magnetic, iar unele modele au și control electronic al turatiei , ce permite selectarea vitezei optime de lucru.

Limitatorul sensibil de adâncime nu permite ingroparea capului holsurubului mai mult decât suprafața perforata.

Aceste mașini de insurubat permit o acțiune ușoară și silentioasa. Au o bucsa de ghidare ce permite instalarea și inlocuirea printr-o singura operație. Au o grila de ventilare special conceputa sa nu ridice praful și impuritatile de pe suprafața de lucru.