Traduceri Moreni

Având o experiență vastă în domeniul traducerilor, partenerul nostru activează pe piață încă din anul 2012 fiind un traducător autorizat de Ministerul Justiției.

Cu specialitate în limba engleză și germană, firma traduce documente la prețuri avantajoase. De puțin timp, aceștia traduc și în spaniolă, franceză și italiană.noștrii!

Comenzile le puteți efectua în magazinul Totall din Moreni, aici veți găsi seriozitatea și promptitudinea de care aveți nevoie cu fiecare document. Aveți garanția:

  • prețului corect;
  • siguranța datei de livrare;
  • garanția confidențialității datelor.
Pentru detalii sunați la 0799 989 000

Tarife

Traduceri

Bulgară
90 lei
pagina
Engleză
30 lei
pagina
Franceză
30 lei
pagina
Spaniolă
30 lei
pagina
Italiană
30 lei
pagina

Acte notariale

Legalizare notarială
50 lei
document
Apostila de la Haga
100 lei
document
Supralegalizare
70 lei
document

Alte specificații

Tariful minim este contravaloarea unei pagini.

O pagină se consideră 2000 de caractere de traducere finală (se poate calcula utilizând opțiunea Word Count din Microsoft Word/Tools), scrisă cu fontul Arial 12, la 1,5 rânduri.

Ce este mai putin de 2000 de caractere sau paginile finale ce au mai putin de atât vor fi considerate ca certificatele, adeverințele, etc. se taxează la pagină fizică inițială.

Pentru traduceri cu termen de predare foarte scurt (1-3 ore sau pentru aceeași zi) se aplică o taxă de urgență între 50%-100%, în funcție de dificultatea textului tradus.

Pentru un număr mare de pagini (peste 10) solicitat pentru a doua zi la prima oră, se aplică o taxă de urgență de 20%.