Odorizant de camera AIR WICK FRESHMATIC aparat stone + rezerva FREZIE & IASOMIE, 250ml

Odorizant de camera AIR WICK FRESHMATIC aparat stone + rezerva FREZIE & IASOMIE, 250ml
Odorizant de camera AIR WICK FRESHMATIC aparat stone + rezerva FREZIE & IASOMIE, 250ml | Preț 30 RON | Livrare din stoc | Materi
9104-009050

Odorizant de camera AIR WICK FRESHMATIC aparat stone + rezerva FREZIE & IASOMIE, 250ml

30,00 lei

De ce să comandați de la noi?

nou
Consultanță

Datorită vastei experiențe în construcții, experții noștri vă pot ajuta să alegeți cele mai potrivite produse pentru proiectul dumneavoastră.

Livrare

Pentru orice comandă beneficiați de livrare gratuită la o distanță de maxim 35 de kilometri de Moreni.

Retur

Toate produsele comandate pot fi returnate în termen de 30 de zile, cu bonul fiscal sau factura.

Descriere

Odorizant de camera AIR WICK FRESHMATIC aparat stone + rezerva FREZIE & IASOMIE, 250ml

FRESIA & JASMINE (FLORI ALBE)
Bucură-te de aromele delicate de flori albe proaspăt culese, frezie și iasomie franțuzească și desăvârșite cu o aromă de măr verde
Air Wick Freshmatic improspateaza cu valuri de parfum ce invaluie toata incaperea. NEUTRALIZEAZĂ NON-STOP MIROSURILE NEPLĂCUTE 24/7.  
Pana la 70* de zile de prospetime. *la setarea minima a aparatului
Puteti alege intensitatea de parfum dorita selectand una din cele 3 pozitii de reglare a intensitatii parfumului.
Noul design elegant al aparatului il face usor de integrat oriunde in casa.
 

A SE PLASA LA DISTANȚĂ DE NIVELUL OCHILOR (LA CEL PUȚIN 2 METRI DE PODEA). Utilizați doar baterii alcaline nereîncărcabile. Asigurați-vă că bateria este introdusă corect, corespunzător pozițiilor (+) și (-) indicate. Dacă observați orice scurgere provenită din baterie, îndepărtați imediat bateria din aparat și apoi curățați aparatul pentru a elimina orice scurgere apărută. Scoateți bateria dacă dispozitivul nu este utilizat o perioadă lungă de timp. Închideți dispozitivul dacă acesta nu este utilizat o perioadă mai lungă de o săptămână. NU păstrați aproape de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, orice echipament electric, sau în lumina directă a soarelui (peste 50°C). NU expuneți bateria la apă, foc sau temperaturi înalte. Produce scurt-circuit. Verificați ca bateria să fie încărcată. Eliminare: în concordanță cu legislația locală. Scoateți bateria. Eliminați tubul de aerosol gol sau reciclați. Eliminați dispozitivul automat la un centru de reciclare. Înainte de a introduce rezerva de aerosol, asigurați-vă că dispozitivul automat este în poziția OPRIT. Nu orientați dispozitivul în direcția feței atunci când îl porniți; dispozitivul va pulveriza automat după 15 secunde. Pentru siguranță, urmați instrucțiunile de utilizare furnizate împreună cu dispozitivul Air Wick. ATENȚIE: Utilizați numai conform cu instrucțiunile. Utilizarea greșită intenționată prin concentrarea și inhalarea deliberată a conținutului poate fi nocivă sau fatală. A nu se inspira aerosolul. Utilizați în zone bine ventilate. A se evita expunerea la temperaturi extreme în vehicule motorizate, în apropierea cuptoarelor și a șemineurilor. Alunecos pe suprafețe dure. Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de surse de căldură/scântei/flăcări deschise/suprafeţe încinse. Fumatul interzis. Recipient sub presiune. Nu perforaţi sau ardeţi, chiar și după utilizare. Nu pulverizaţi deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. A se proteja de lumina solară. Nu expuneţi la temperaturi care depășesc 50ºC. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurinţă. Continuaţi să clătiţi. Conține cinamal hexil și acetiloctahidronaftalen tetrametil. Poate provoca o reacție alergică. Persoanelor cu sensibilitate la parfum li se recomandă precauție la utilizarea acestui produs. Odorizantele de cameră nu înlocuiesc aplicarea bunelor practici de igienă.

Referințe specifice

Comentarii (0)